Ambitieuze starter gezocht

Ben jij pas afgestudeerd of op zoek naar een volgende stap in je (nog jonge) carrière waarbij jij volop ruimte krijgt om te ontwikkelen?  

Windside Digital biedt jou een interessante startersfunctie: vanuit een technisch ondersteunende functie kan jij je door ontwikkelen als projectmanager, marketing specialist, of bijvoorbeeld een ondersteunende rol op de support afdeling. Maar wellicht ook als CTO. Je leest het al tussen deze regels door; we zijn nog geen groot bedrijf, dus de toekomst ligt niet vast. Met een klein team zijn de scheidslijnen tussen functies, rollen en personen nog niet uitgekristalliseerd. Dát maakt deze functie ook zo aantrekkelijk.

Wie zijn wij?

Windside Digital is The Integration Agency; wij zoeken de beste digitale AV en buitenreclame oplossing voor onze klanten. Van het inrichten van meetingrooms met videoconferencing tot het plaatsen van mega LED schermen zoals die in The Wall langs de A2 bij Utrecht. Wanneer het scherm maar centraal staat, kan de klant bij ons aankloppen. Daarbij zijn we van mening dat je écht het verschil kan maken wanneer je de klant van A tot Z begeleidt en ook na oplevering nog een rol speelt in het serviceproces. We laten nooit los en willen 100% scoren.  
 
In de rol van ambitieuze starter krijg je bij ons de kans je op de vlakken die je leuk vindt te ontwikkelen; maar natuurlijk is er een basis van waaruit je opereert. Zo leer je je de verschillende Content Management systemen eigen te maken zodat jij hier support op kan geven, verdiep je in routing en switching van ons netwerk en draai je mee op de projecten zodat je onze leveranciers en installateurs beter leert kennen. Gaandeweg bouwen wij je takenpakket steeds verder uit. 
 
Ben je klaar voor de volgende stap? Dan maken we graag met je kennis!  

Dit kom jij ons brengen!

Je bent nieuwsgierig, leergierig en je hebt een passie voor digitale techniek 
Je bent in staat proces- en planmatig te werken en ad-hoc te kunnen schakelen 
Je bent communicatief vaardig 
Je hebt de ambitie om door te groeien 

Dit bieden wij je!

-Persoonlijke begeleiding
-Doorgroei en ontwikkel mogelijkheden
-Afwisselend werk
-Een werkomgeving waar jouw mening telt
-Marktconform salaris
-Een laptop en telefoon

Spreekt deze uitdagende baan je aan? Reageer dan direct en mail jouw sollicitatie naar info@windsidedigital.nl 

Wil je onze projecten checken; https://windsidedigital.nl/