Recent is Mostafa bij ons team aangesloten! 
Om even kennis te maken met Mostafa, hebben we hem het hemd van zijn lijf gevraagd in een quick Q&A. Meet Mostafa! 

Q: Wat is je functie binnen het bedrijf en wat maakt het zo leuk? 

A: Als Junior Project Manager bij Windside Digital bestaat mijn rol uit het toezicht houden op lopende projecten, het managen van operaties en het bieden van uitgebreide ondersteuning aan onze klanten. Wat het zo leuk maakt, is de dynamiek van het werk. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen voor groei met zich mee, waardoor ik continu kan leren en kan bijdragen aan het succes van het bedrijf. 

Q: Vertel eens wat je heeft aangetrokken in deze functie bij Windside Digital? 

A: Wat mij aantrok in deze functie bij Windside Digital, is de mogelijkheid voor professionele groei en ontwikkeling in een dynamische, innovatieve en technische omgeving. De samenwerkingssfeer en het groeipotentieel binnen de organisatie waren ook zeer aantrekkelijk. 

Q: Welke werkzaamheden zou je meer naar je toe willen trekken in de toekomst? 

A: In de toekomst wil ik me meer bezighouden met strategische planning en projectontwikkeling. Ik geniet van het proces van het analyseren van klantbehoeften, het conceptualiseren van oplossingen en het maken van gedetailleerde projectplannen. Door mijn vaardigheden op deze gebieden te versterken, kan ik effectiever bijdragen aan het succes van onze projecten en meer waarde toevoegen aan onze klanten. 

Q: Mostafa is naast werknemer ook…. (vertel eens iets over jezelf of je passies) 

A: Mostafa is niet alleen werknemer bij Windside Digital maar ook ondernemer en ik schrijf óók over politiek en geschiedenis op mijn online platform. 

Q: Welke klanten zou jij nog geschikt vinden om mee samen te werken? 

A: Ik vind alle klanten in de digital signage-industrie interessant om mee samen te werken, omdat ze allemaal unieke uitdagingen en kansen met zich meebrengen. 

Q: Zijn er bepaalde ambities op werkvlak die je wilt delen? Misschien een talent dat je nog verder kunt ontwikkelen binnen de organisatie? 

A: Ik heb een passie voor continu verbeteren en procesoptimalisatie. Ik vind het leuk om gebieden voor verbetering te identificeren, workflows te stroomlijnen en best practices te implementeren om operationele uitmuntendheid te stimuleren. 

Q: Noem eens één ding die niemand nog weet van jou (nee zelfs je collega’s niet) 😉. 

A: Ik heb meer dan 95.000 volgers op social media