Voor blowUP media Benelux B.V. – een leidende internationale (D)OOH exploitant – installeerde Windside Digital een LED banner en een vrijstaand LED object in de Markthal in Rotterdam. Binnen de scope van Windside Digital vielen: specificatie van de LED schermen aan de hand van een functioneel eisenpakket, de inkoop, de plaatsing en de ingebruikname.
Beide schermen worden primair ingezet voor reclamedoeleinden voor Nederlandse en internationale adverteerders.

LED BANNER
blowUP media had een uitgesproken visie op de locatie en de afmetingen van het object: een grootformaat LED banner in het roltrappenhuis van de Markthal. Voor de plaatsing op hoogte is het nodige reken- en denkwerk verzet en een oplossingsgerichte analyse van de mogelijkheden gemaakt. In de uitvoering zijn zowel de wand als de constructie extra verstevigd voor een veilige installatie.

FREESTANDER
blowUP media had specifieke wensen voor vrijstaand object Freestander:
– dubbelzijdig
– high-bright
– geïntegreerd in het ontwerp van de Markthal en plaatsing dicht langs de rand van het balkon
De Markthal voegde nog een aantal criteria toe.

Engineering en constructie waren complex. Windside Digital werkte intensief samen met de LED fabrikant, scherp gericht op een eindproduct dat voldeed aan de standaard. Na uitvoerige evaluatie van een aantal ontwerpen is gekozen voor een dubbelzijdig beeldscherm met een fijne pixelpitch en sterke helderheid, zodat het beeld opvalt in de ruimte, ondanks het vele omgevingslicht.
Het resultaat is een niet te missen, kraakheldere Freestander.

KlantblowUP media Benelux B.Vwww.blowup-media.nlRol WindsideVerantwoordelijk voor engineering, inkoop, projectmanagement en installatie.LocatieRotterdamwww.markthal.nlJaar2020

Windside Digital Vrijstaand Led Object Digital Signage
Windside Digital Vrijstaand Led Object Markthal Rotterdam

Privacy Preference Center