Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe de Windside Scan jouw organisatie kan helpen in de digitale wereld van morgen.

Signage Scan

Digital Sigange in een winkelomgeving is nét weer een andere toepassing van schermtechnologie dan in bijvoorbeeld meetingrooms. Ze staan lang aan, moeten lang meegaan, duurzaam zijn door laag energieverbruik, niet teveel warmte afgeven en vooral makkelijk te beheren en onderhouden zonder al te veel ‘points of failure’.

We helpen je graag met het bepalen van de juiste oplossing door je een gratis adviesgesprek en bijbehorend rapport aan te bieden waarmee jij weet waar je aan toe bent en wat de mogelijkheden voor jouw situatie zijn. Het rapport is generiek, maar wel direct bruikbaar; je kunt het gebruiken om ons om een offerte te vragen (wat natuurlijk ons doel is), maar je kunt het ook als second opinion gebruiken richting je huidige leverancier. Wij vinden het vooral leuk om met je mee te denken en te zorgen dat je de juiste keuzes kunt maken. Ervaring bouw je tenslotte niet op in één dag…

Bestel hier jouw gratis Signage Scan

  Windside Digital impress digital screen winkelcentrum

  Meeting Scan

  Hybride werken brengt unieke uitdagingen met zich mee voor organisaties van alle groottes. Het balanceren van de behoeften van zowel op kantoor als op afstand werkende teams vereist flexibiliteit, communicatie en de juiste technologie. Het faciliteren van naadloze samenwerking en verbinding tussen teamleden, ongeacht hun locatie, is cruciaal voor het behouden van productiviteit en betrokkenheid.

  Het vinden van de juiste oplossing voor jouw organisatie is de uitdaging die we graag aangaan. De uitkomst van de Meeting_Scan is een generiek adviesrapport over de mogelijke technologie die je in kunt zetten om jouw doelen te bereiken, zonder verplichtingen naar ons.

  Bestel hier jouw gratis Meeting Scan

   DOOH Scan

   Digital-Out-Of-Home (DOOH) oplossingen zijn inherent ingewikkeld om te ontwerpen en in de lucht te houden op schaal; uitdagingen liggen op het gebied van technische complexiteit tot het onderhoud op straat / in de open ruimte. Het beheer van diverse schermen op verschillende locaties vereist robuuste software voor contentbeheer en planning, evenals betrouwbare connectiviteit om real-time updates mogelijk te maken. Daarnaast is het essentieel om rekening te houden met omgevingsfactoren zoals verlichting en weersomstandigheden om een optimale zichtbaarheid en leesbaarheid van de content te garanderen.

   Windside komt voort uit de Operations afdeling van een Mediagigant die 2500+ schermen in deze omgevingen beheert en heeft daarmee een goede hoeveelheid sporen verdiend op dit gebied. We brengen deze kennis en ervaring graag naar je mee en adviseren je over de beste route naar een superstabiel netwerk met een zo laag mogelijke operationele kostenbasis.

   Bestel hier jouw gratis DOOH Scan

    WindsideDigital en blowUP verzorgen de grootste LEDschermen van West Europa in retailhub HoogCatharijne