Voor blowUP media Benelux B.V. – een leidende internationale (D)OOH exploitant – heeft Windside Digital in 2021 hard gewerkt aan de oplevering van diverse soorten LED schermen op locaties in het winkelhart van Tilburg.

4 LED schermen zijn geplaatst in de nissen van de overdekte Frederikstraat. Door de ingenieuze glazen puien zijn de schermen goed bestand tegen vandalisme en prima te onderhouden. De schermen van elk 8m2 zijn tegenover elkaar geplaatst. Deze slimme opstelling maakt de schermen op verschillende manieren inzetbaar: los van elkaar, gecombineerd of synchroon, als één gelijktijdig werkend scherm.

13m2 LED voorziet de volledige etalage van het pand op de hoek van de Heuveltstraat en Pieter Vreedestraat van effectieve content.

In de Emma Passage zwemt een 3D-haai op een reusachtig 90° LED scherm van 66m2, grotendeels gemonteerd op het plafond. Een uniek scherm, dat uitnodigt tot creatieve toepassingen van verbazingwekkende content. Voor de bezoekers een bijzondere visuele belevenis.

Binnen de scope van Windside Digital vielen: het specificeren van de LED schermen aan de hand van een functioneel eisenpakket, de inkoop, de plaatsing en de ingebruikname. Alle schermen worden primair ingezet voor reclamedoeleinden voor Nederlandse en internationale adverteerders.

KlantblowUP media Benelux B.Vwww.blowup-media.nlRol WindsideVerantwoordelijk voor inkoop, projectmanagement en installatie.LocatieTilburghttps://www.pietervreedeplein.nl/ Jaar2021In de medianederlandsmedianieuws.nl

WindsideDigital in samenwerking met blowUP led schermen in PieterVreedestraat Tilburg
WindsideDigital in samenwerking met blowUP led schermen in winkgebied Tilburg

Privacy Preference Center