Digital Signage: de (meer) waarde voor jouw pand en locatie

Adverteerders en media-exploitanten zijn altijd op zoek naar bereik en impact.
De doelgroep bewegen met het juiste beeldscherm op de juiste plaats. Dat kan jouw locatie zijn. Benieuwd wat het jou kan opleveren? Windside Digital analyseert de mogelijkheden.

(D)OOH, de niet te missen buitenreclame

Het rapport Bruto Mediabestedingen van Nielsen uit 2019 geeft aan dat maar liefst 87% van de top 100 adverteerders gebruik maakt van ‘out of home’. (Digital) Out-of-Home of (D)OOH, ook wel buitenreclame genoemd, is onderscheidend en uiterst effectief. Iedereen komt buiten en ziet de digitale schermen en posters. Jouw pand als blikvanger in het straatbeeld!

Winstgevend gebruik van ongebruikte meters. Waar wacht je nog op?

Windside Digital levert een compleet Digital Signage dienstenpakket. Na onze conclusie dat je locatie ‘buitenreclame-materiaal’ is, volgt planning van de strategie. We realiseren het beste type scherm, de beste positionering en de beste aanpak om de exploitant het gewenste bereik te leveren. Wil je het netwerk in alle winkels van de keten? Of heb je gewoon een gaaf pand op een geschikte plek? Wat je verwachting ook is, wij toetsen aan de DOOH-markt en blijven beschikbaar tot de eerste omzet.

Windside Digital monetize digital signage infoscreen
MONETIZE

Bied jouw doelgroep de beste ervaring!

Give us a shout

de vier andere pijlers in narrowcasting

INFORM

Informeer je doelgroep op de beste manier

UNITE

Verhoog de betrokkenheid, productiviteit en brand awareness van je personeel

ENGAGE

Maak een sterke verbinding met je klanten

IMPRESS

Viral gaan met filmpjes van jouw scherm, jouw merk… impressive