Onze expertise

Windside Digital levert een compleet dienstenpakket Digital Signage.
Ondersteuning van concept tot eindproduct. De beste leverancier, installateur en servicepartner? Windside Digital lost het op. Wij kennen de markt. Houd de focus op je onderneming. Zet ons aan het werk!

Windside Digital icon digital signage narrowcasting

Digital Signage, Narrowcasting en Programmatic Advertising

Digital Signage staat voor dynamische communicatie met inzet van beeldschermen en alles wat daarbij komt kijken. Van hardware tot software. Van connectiviteit tot platform. En – belangrijk! – het adequaat managen van een enkel scherm tot een netwerk van schermen, inclusief het proces om ze in de lucht te houden. Windside Digital is de expert op het gebied van (Telecom) Networking, Buitenreclame (Sales) Operations en leveranciersmanagement. Wij zijn ideaal gepositioneerd om jou te helpen met maatwerk Digital Signage. In DOOH, maar ook in je retailstore, modewinkel, café, restaurant, broodjeszaak, hotel of op een andere plek waar je door middel van schermen iets wilt overbrengen.

De inzet van Programmatic Advertising kan hierbij een goede strategie zijn. Windside Digital adviseert tijdens het hele proces. Met ruime expertise in het vakgebied: van ontwerp en implementatie van het platform tot training van je mensen. Wij leveren een totaalpakket Digital Signage diensten. Geen tijdrovend uitzoekwerk en een vliegende start!

Windside Digital icon digital out of home

Operations Outsourcing

Met meer dan 40 jaar gecombineerde ervaring in het managen van Operations afdelingen en de outsourcing daarvan in de DOOH en advertentiewereld, is Windside Digital perfect gepositioneerd om één of meer taken uit jouw Operations over te nemen. Niet genoeg werk voor een fte, maar wel de noodzaak om het goed te regelen? Bel ons! Windside Digital kan tijdelijk of permanent de verantwoordelijkheid voor (delen van) je operations overnemen, zodat jij de focus kunt houden op belangrijke zaken als het winnen van business. 

Windside Digital icon Signage Software Platforms

Videoconferencing, Hybrid Learning en Meeting Room

Mensen die noodgedwongen online bij elkaar kwamen was lange tijd ‘het nieuwe normaal’, ingegeven door de toestand in de wereld. Hoewel veel harde werkers gelukkig weer terug mogen naar kantoor, is nu wel duidelijk: videoconferencing is here to stay. Windside Digital weet waar de mosterd gehaald wordt en levert zowel hardware als implementatie en service voor Meeting Rooms, Boardrooms, Hybride Leeromgevingen en vergaderlocaties. Ook als je wilt sparren over de vele mogelijkheden zit je bij ons goed; wij volgen alle innovaties op de voet!

Windside Digital icon Project Management, Inkoop en Tender support

Project Management, Inkoop en Tender Support

Windside Digital kent de Digital Signage branche door en door. Met jaren ervaring en een frisse blik bieden wij professionele ondersteuning aan je afdeling Project- en Programma Management. Ook verzorgen we tijdelijke versterking van grote en kleine projecten. We helpen graag bij specificatie, uitvraag en aanbesteding van de beste Digital Signage oplossing.
In deze markt is een sterk tenderdocument met goed uitgewerkte details essentieel voor de inkoop en leveringscontracten met de juiste prijs. Ons advies is transparant en onderbouwd door feitelijke aanbiedingen. Als onafhankelijk adviseur, met veel kennis van de markt en leveranciers, garanderen wij een optimaal resultaat.