Branches

Vraag het Windside Digital! Wij kunnen je vertellen hoe rendabel Digital Signage is voor jouw bedrijf. Wat betekent het voor de efficiëntie, informatievoorziening, aandacht, verbinding en zichtbaarheid? Wat is de winst? Vraag het ons!

Windside Digital icon digital signage retail

Retail

Unieke klantbeleving bij je product. Extra aandacht voor die aanbieding. De zwevende koper verleiden en overtuigen. Dat is de winst van Digital Signage in jouw retail omgeving.
Het juiste scherm of display op de juiste plaats maakt het verschil. Ga de interactie aan met de klant en realiseer meerwaarde door toepassing van rake narrowcasting.

Windside Digital icon digital signage horeca en hospiltality

Horeca & Hospitality

Een gastvrije ontvangst. Snel de weg vinden door duidelijke bewegwijzering. Heldere veiligheidsinstructies, bijvoorbeeld over het COVID-19 beleid en de maatregelen.
Digital Signage biedt uitgebreide mogelijkheden om de boodschap over te brengen. Efficiënt en eigentijds, door inzet van displays met aansprekende content op strategische plekken. Weg met de A4’tjes op de deur en de posters in de lobby!
Real-time, lokaal en persoonlijk communiceren is key.

Windside Digital icon digital signage zakelijke omgeving

Zakelijk

Ben jij al voorbereid op de terugkeer van medewerkers naar kantoor?
De inrichting van veel bedrijfsruimtes wordt aangepast aan de bezettingsgraad en de loopstromen. Digital Signage kan hier dé oplossing zijn. Met veelzijdige toepassingen en complementaire technologieën als passantenmeting en toegangstelling.
Thuiswerken blijft onderdeel van de werkfaciliteit. Dit vergt een functioneel systeem van communicatie via videoconference. Is jouw meeting room voldoende toegerust?
De SignageScan van Windside Digital verkent alle mogelijkheden van Digital Signage en AV voor jouw bedrijf.

Windside Digital icon digital signage Gebouweigenaren & Facilitair Management

Gebouweigenaren & Facilitair Management

Tijden veranderen, gebouwen en de inrichting veranderen mee. Verras je klant of (toekomstige) huurder met efficiënte oplossingen, mooie boardrooms en goede faciliteiten voor videocommunicatie.
Digital Signage en AV zijn onmisbare schakels in doelgerichte informatievoorziening. Berichten over de verspreiding en de hoeveelheid mensen in het pand en de beschikbare parkeerplaatsen, koppeling met OV-informatie en weerberichten… het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Is er behoefte aan iets nieuws of een update van het bestaande systeem? Windside Digital helpt graag.

(Digital) Out of Home

Buitenreclame... de basis van Windside Digital. Het enige medium in de reclamewereld waar je niet omheen kunt en wat je niet kunt vermijden (tenzij je nooit buiten komt). Daarom is het essentieel dat het getoonde plaatje er altijd goed bij staat en perfect oogt. Schoon, fit-for-purpose en direct inzetbaar (lees: altijd online). Dus zonder strepen of niet-werkende pixels. Ook heel belangrijk voor de investeerder: een duurzaam systeem dat zo lang mogelijk werkt. Een wirwar van leveranciers die allen een eigen stukje van de keten invullen, maakt navigeren in deze omgeving moeilijk voor de buitenstaander. Kies voor elke omgeving de juiste apparatuur!


Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

De SignageScan van Windside Digital maakt het duidelijk. In dit consultancy traject bekijken we met jou wat het beste werkt voor je bedrijf, winkelketen, hotellobby of wachtkamer(s). Boek nu de SignageScan of lees meer op de pagina SignageScan.