Wij krijgen bergen energie als wij jou van A tot Z kunnen helpen met een oplossing op het gebied van digital signage, narrowcasting, hybride werken of het optimaal inrichten van jouw conferenceroom.  

Van sportevents tot online lessen vanuit de gevangenis 

Van alle gave projecten die wij het afgelopen jaar voor onze klanten hebben mogen uitvoeren, hebben wij een aantal klanten extra in het zonnetje gezet door het maken van een klantcase. Voor zo’n case hebben we een interview gedaan met de klant en vroegen we ze het hemd van het lijf over hun uitdagingen, oplossingen en het resultaat ervan. Superleuk om te doen! We hebben een aantal hoogtepuntjes van deze cases voor jullie op een rijtje gezet. Wat was het een mooi jaar om op terug te kijken: 

De sportieve Bas Middelkoop van TIG Sports beet de spits af en vertelde over de inrichting van 2 conferencerooms én de professionele oplossing voor de bezoekers aan zijn kantoor.  

Wilco Poppelier van Miro vertelde onder andere dat Windside Digital in de centrale ruimte van het kantoor van Miro veel meer deed dan het plaatsen van een videowall alleen. En de energieke Rutger Bosch van Revolt wist met de innovatieve oplossing een gereduceerd tarief te realiseren voor zijn eindgebruikers. Een gaaf resultaat! 

Pier Wouda van Haarlem Campus sloot 2022 af vanuit de gevangenis. De doorgewinterde mediaman zat niet vast maar wist, in samenwerking met Windside Digital, in de prachtig voormalige koepelgevangenis van Haarlem een hoogstaand online opleidingsaanbod voor veel (inter-) nationale studenten te realiseren. 

Je leest alle inspirerende verhalen op deze pagina.

Wij kijken vol energie uit naar het nieuwe jaar!