Digital Signage in het kwadraat

Gewaardeerd netwerk, op deze nieuwswaardige post heb je lang gewacht. Wij – Thijs Klaver en Arnout Koning – gaan samenwerken onder de naam Windside Digital. We zouden het fantastisch vinden als je dit bericht wilt delen en liken. Denk aan ons, als je relaties op zoek zijn naar innovatieve Digitale Signage en AV oplossingen.
20 jaar constructief in gesprek met klanten
20 jaar luisteren en wensen realiseren
20 jaar uitdagingen oplossen
20 jaar ontwikkeling in visie
heeft ons gebracht waar we nu staan:
Windside Digital … The Integration Agency.
Wij kennen de hordes en de pijnpunten en buigen deze om naar onderscheidende innovaties. Gepieker over de juiste toepassing, leverancier, installateur en servicepartner? Wij kennen de markt. Laat ons het regelen, zodat jij de focus kunt houden op je onderneming.
Tel uit je winst!

WHAT DRIVES US

Onze drive is het benutten van de vele gemiste kansen voor effectief gebruik van Digital Signage. De schat aan mogelijkheden om via narrrowcasting te informeren, te vermaken, te verleiden en verrassen of meer omzet te genereren. In alle sectoren, winkels, hotels, bedrijven en (publieke) gebouwen. Use it!

HOW WE DO IT

We bereiken jouw doelen door goed te luisteren naar je verhaal en dit praktisch te realiseren vanuit onze diepgaande kennis van Digital Signage. Het eindresultaat is een Digital Signage oplossing die perfect aansluit bij jouw wensen, het budget en de doelgroep.

HOW DO WE ACHIEVE RESULTS

Door neurotisch te zijn op een goede manier. Liever een belletje te veel dan te weinig! Onderscheidend in: strakke projectplanning, documenteren wat we doen, voortgang rapporteren, grondig evalueren en een helder tijdpad. Geen loze beloftes. Daar staan we voor.