Klant Haarlem Campus (een nieuw initiatief van de eigenaren van Global School for Entrepeneurship in Amsterdam) betrok in juli 2022 de voormalige en volledig verbouwde Koepelgevangenis van Haarlem. Per oktober dit jaar kwamen er 100+ nieuwe studenten wonen en studeren. Om ook buitenlandse studenten de gelegenheid te geven de lessen te volgen (of tijdens lockdown maatregelen voor bijvoorbeeld COVID toch mee te kunnen doen met de les), is besloten 4 leslokalen uit te rusten met een high-end Zoom Room oplossing.

De oplossing bestaat uit een Logitech systeem met PTZ (Pan-Tilt-Zoom) camera, twee schermen (één voor presenteren en één voor weergeven van de participanten) en een microfoontegel om te zorgen dat de leraar en leerlingen altijd en overal in de zaal te verstaan zijn voor de remote deelnemers. Het geluid is kraakhelder.

De lessen worden gepland in de Zoom omgeving en de leraar/lerares hoeft alleen de meeting maar te starten bij binnenkomst en middels zijn of haar laptop de relevante content in de meeting te delen.

KlantHaarlem Campus http://www.haarlemcampus.nlRol WindsideIntegrator, installatie, project management en serviceLocatieHaarlemJaar2022In de mediahttp://www.haarlemcampus.nl windsidedigital.nl

Privacy Preference Center