Het retail- en leisure centrum The Wall ligt tegen Leidsche Rijn aan, een van de grootste nieuwbouwlocaties van Nederland. Bij The Wall kun je terecht voor alles op het gebied van elektronica, sport en beweging, speelgoed en entertainment.

Ter vervanging van de huidige doeken achter de glazen gevel aan de A2 is grondig onderzoek gedaan naar beschikbare LED technologie, welke zou voldoen aan de klantwens: een scherm met impact voor lokale en nationale adverteerders én met behoud van de architectonische waarde van The Wall. Dit alles in nauwe samenwerking met blowUP media Benelux B.V. De uiteindelijke uitkomst van het begeleide inkooptraject is een uniek en op maat gemaakt product van VML Technologies en 2 x 110m2 hoogwaardige LED schermen van Daktronics.

Windside Digital heeft een begeleidende rol gehad in het inkooptraject waarna onze Digital Signage expertise is ingezet voor onze klant Urban Interest met betrekking tot projectmanagement en bouwbegeleiding. Samen met hun technisch Vastgoed Specialist is er 12 maanden intensief samengewerkt met een fantastisch resultaat, welke uniek is in Nederland.

KlantUrban Interest / The Wallwww.thewall.nlLeverancierVML Technologies en DaktronicsRol WindsideBegeleiding van het inkooptraject, projectmanagement en bouwbegeleiding.LocatieUtrechtJaar2021Foto's© 2022 VML-Technologies

Windside Digital LEDschermen The Wall A2 Utrecht
Windside Digital LEDschermen The Wall A2 Utrecht Nederland

Privacy Preference Center