Waarvoor zet je Digital Signage in? 

Wil jij ook de zichtbaarheid van je merk vergroten? En van voorbijgangers of bezoekers daadwerkelijk klanten maken? Dat begrijpen wij maar al te goed, maar hoe krijg je dit nu voor elkaar? Door de kracht van digitale schermen in te zetten! En het mooie is, voor iedere wens en ieder budget zijn er oplossingen te bedenken. 

Om je te inspireren met de mogelijkheden, hebben we onze 4 beste tips voor je op een rijtje gezet:  

1. Maak je ontvangsthal, receptie of wachtruimte interactief 

Ontvang je bezoekers en moeten ze even in de centrale ruimte wachten tot ze opgehaald worden? Een kop koffie of thee met een mooie bedrijfsfilm (in plaats van een koekje 😉) om naar te kijken is een goede wachtverzachter én de bezoeker komt meer over jouw bedrijf te weten. Jouw film wordt vertoond op een perfect vormgegeven digitaal scherm. Heb je geen bedrijfsfilm? Geen nood: ook het tonen van mooie klantcases of bedrijfsinformatie werkt perfect. 

2. Ben je standhouder op een beurs of een event?

Trek bezoekers naar je stand door een gave digitale oplossing in je stand te creëren. Met een videowall of LED scherm kan je heel groots jouw bericht tonen. Welke content je ook wilt laten zien, je wordt alleen beperkt door je eigen creativiteit. Toon foto’s van je producten, laat meerdere klantcases zien of breng je logo impactvol in beeld! 

3. Meer bezoekers en kopers 😉 in jouw museumwinkel?

Je herkent het vast: bezoekers genieten van een dagje uit in jouw museum en aan het einde van het bezoek zijn ze al met de terugreis bezig. Jammer, want in jouw winkel heb je heel veel mooie herinneringen die zij kunnen kopen. Prikkel de bezoekers door tijdens een moment van ontspanning in jouw restaurant al de mooiste foto’s van je producten op een digitaal scherm te laten zien.  Speel in op de kleine bezoekers met een interactief spel en laat ze alvast hun favoriete knuffel of dat leuke T-shirt uitzoeken. Welke ouder kan dan een aankoop nog weigeren?

4. Plaats de juiste posts op het juiste Social Media kanaal 

Weet jij waar jouw online klanten zijn? Een veel gebruikt Social Media kanaal is Instagram. Mooie foto’s laten direct zien wat jij klanten te bieden hebt. Dat vraagt natuurlijk om een groter publiek! Je kan dat heel eenvoudig realiseren met de Social Cube! Met deze vierkante digitale reclameschermen kun je telkens weer nieuwe foto’s én verhalen van je Instagramaccount op het scherm laten zien. Dit narrowcasting systeem is heel eenvoudig in gebruik. Zo breng je op de plaatselijke braderie makkelijk een leuke actie onder de aandacht of je plaatst een foto van een product dat op dat moment booming is. 

Getriggerd en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We kijken graag welke oplossing het beste bij jouw bedrijf past.