Waarvoor zet je Digital Signage in? 

Met Digital Signage kun je op een hele laagdrempelige manier je doelgroep via digitale schermen bereiken. Digital Signage wordt wel eens vergeleken met narrowcasting. Narrowcasting wordt vooral ingezet om mensen te informeren tijdens het bezoek aan je winkel of museum. Of om medewerkers van een bedrijf te informeren over de laatste interne ontwikkelingen. 

Digital Signage gaat nog veel verder dan dat. Ook hier maak je gebruik van digitale schermen maar is de focus gericht op de zichtbaarheid van jouw merk en bedrijf. Met foto´s, designs en content die van het scherm spatten! Het heeft nog veel meer mogelijkheden dan narrowcasting. 

Wat bereik je met Digital Signage? 

Naast het vergroten van je zichtbaarheid, kun je voorbijgangers verleiden om jouw winkel, museum of bedrijf binnen te lopen. Eenmaal binnen kun jij, heel professioneel, jouw merk en producten presenteren op een touchscreen. Met 3Dcontent maak je natuurlijk helemaal indruk, het product komt op die manier echt tot leven. Perfect voor producten die niet fysiek in je bedrijf aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld de lancering van het nieuwe model auto. Het geeft je de mogelijkheid om echt lekker te knallen als merk! 

Verhoog de klantervaring tijdens het bezoek 

De inzet van digitale schermen biedt nog meer voordelen. Je kunt realtime informatie laten zien die jij op dat moment belangrijk vindt. Heb je vandaag een groep scholieren in jouw museum? Biedt deze jongeren dan een nog mooiere ervaring door het bezoek interactief te maken. Laat ze informatie opzoeken via de digitale schermen, zoals de Social Cube, en biedt extra ondersteuning voor de lesstof door het tonen van film of animatie. Succes gegarandeerd!
 

Heb je een seizoenbedrijf? Schakel dan heel gemakkelijk van het zomeraanbod, zoals ijs, ijscoupes en koele drankjes, naar een heerlijke warme kop chocolademelk met slagroom en een punt appeltaart in de winter. Zonder extra kosten. Jij regelt alles heel eenvoudig zelf via het content management systeem.  

Ben je benieuwd welke innovatieve oplossing geschikt is voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op of boek hier direct een SignageScan. Met deze scan weet je precies welke digitale oplossing voor jouw bedrijf het verschil gaat maken. In geld én zichtbaarheid!