We koesteren onze klanten – ze zijn onze grootste troef. Om hun behoeften te begrijpen en onze diensten te verbeteren, verzamelen we klantcases. Niet alleen illustreren deze cases onze resultaten, ze geven ook inzicht in de unieke uitdagingen en successen van onze gewaardeerde klanten. 

Dit keer mochten we onze oplossingen uitrollen binnen Beiersdorf. 

Beiersdorf – bekend van merken zoals Nivea, Labello en Hansaplast – is recent verhuisd naar een nieuw pand; de Oval Tower in Amsterdam Zuid-Oost.

Via Ditt Officemakers werd ons gevraagd de inrichting voor Videoconferencing te verzorgen voor de vergaderzalen en het sociale hart van het bedrijf.

Zo hebben wij bijvoorbeeld een Microsoft Teams Room (op Logitech technologie) in combinatie met twee schermen in de boardroom geïnstalleerd, efficiënt gebruik van de ruimte én heeft de gebruiker een goede ervaring op gebied van interactie en het delen van content. Voor dit project is maatwerk meubilair geleverd wat een goede afstemming met Ditt Officemakers, Beiersdorf en Windside Digital een noodzaak maakte. Al met al een leuk traject met een prachtig resultaat!