Op zichzelf staand saaie woorden, een commodity, iets wat we voor lief nemen en moet werken. Maar wanneer toegepast in de juiste context met de juiste randapparatuur wordt het een zeer krachtig communicatiemiddel voor in de Boardroom, de Huddlespace en het Sociale Hart, maar het scherm zeker ook als middel om de aandacht te trekken, -vast te houden en indruk te maken. Een sfeer neer te zetten of een interactie uit te lokken. 

De kwaliteit van de schermen is daarbij van groot belang en van invloed op het succes; een hoge helderheid en grote kijkhoek maakt dat deelnemers een rustig beeld ervaren en dus niet afgeleid worden. Maar van nog groter belang dan goede schermen, is goed geluid. Zonder beeld kan je nog vergaderen, zonder (goed) geluid is dat onmogelijk. 

Iedereen kent de voorbeelden van hybride werken ondertussen uit de praktijk, dus iedereen realiseert zich dat vlekkeloos functioneren en makkelijke bediening van het grootste belang zijn. Je denkt er niet over na, maar als het systeem faalt, is het (letterlijk) zeer zichtbaar en zijn de gebruikers/deelnemers geïrriteerd. 

Windside Digital levert maatwerkoplossingen voor alle omgevingen en vindt de techniek ondergeschikt aan de functie die je wenst; wij adviseren het best passende, in plaats van het bestverkopende. Het best werkende, in plaats van het best verpakte. Vraag het onze klanten!