Van sommige toepassingen zal je vast eens gehoord hebben. Maar weet je ook wat deze toepassingen voor jouw bedrijf aan waarde kunnen toevoegen? Nee? Lees dan vooral verder! 

Live camera feed

Maar ‘Livestream’ zal je vast meer zeggen. Maak je in jouw winkel of werkplaats de mooiste producten en vind je het leuk om je klanten mee te laten kijken in je winkel? 

Dat kan met livestream. Met live streamen laat je kijkers direct meekijken met een live uitzending of het productieproces van jouw producten. Dat geeft meer achtergrond en inhoud en ondersteunt je bij het vertellen van het verhaal achter je product.  

Een live uitzending kan worden gerealiseerd door verschillende camera’s te richten op die plaatsen waar een activiteit plaatsvindt. Via een internetverbinding  en een geschikt CMS worden de beelden vervolgens op digitale schermen getoond. Ook leuk om in je etage op te hangen! 

Tonen van bedrijfsinformatie

Hoe hou je je medewerkers betrokken nu ze voor een deel ook thuiswerken en je van de momenten dát ze op kantoor zijn echt gebruik moet maken? Plaats dan bijvoorbeeld bij het koffieapparaat en op iedere etage een digitaal scherm waar je relevante en realtime informatie op kunt tonen. Investeer in een goede bedrijfsfilm waarin je de medewerkers meeneemt in de toekomstplannen van het bedrijf.  

Door moderne communicatiemiddelen volledig binnen je bedrijf te integreren, blijf je een aantrekkelijke werkgever. En voor de techniek hoef je het niet te laten. Wij plaatsen digitale schermen bij iedere koffiehoek. Daarna leggen wij je uitgebreid de mogelijkheden van deze toepassingen uit. Door onze intuïtieve softwareoplossingen kost dat nagenoeg geen tijd en moeite!  

Prikkel je potentiële bezoekers

Heb je de exposities voor 2023 al helemaal uitgestippeld? Vergeet dan niet je bezoekers te prikkelen met sprekende beelden en korte teksten. Via jouw socials kun je toekomstige bezoekers meenemen in wat jouw museum het komende jaar te bieden heeft. En wat je op Social Media plaatst, kun je heel eenvoudig ook tonen op de digitale schermen op locatie. Moeten de bezoekers even wachten voordat zij het museum binnen kunnen komen? Plaats daar dan een scherm met de lopende exposities en wijs ze de weg. Geef ze vooral ook een sneak peak voor het volgende seizoen! 

Het tonen van woningaanbod, maar dan anders

Ben je op zoek naar een andere manier van adverteren van jouw huizenaanbod? Wil je een echt gave gebruikservaring voor je klanten realiseren? Kies dan voor een digitaal scherm waarbij de klant via de winkelruit kan swipen en klikken door jouw woningaanbod. De klant ziet direct alle foto’s en leest die informatie die zij op dat moment nodig heeft om meteen bij jou binnen te stappen en een bod op het huis te doen. Lastig om te realiseren? Helemaal niet. Hiervoor maken wij gebruik van jouw bestaande website op ons state-of-the-art Content Management Systeem (CMS). Mooi toch 

Sport je fit met digital signage

Wie wil dat nu niet? Even een aantal kilometers hardlopen op de band terwijl je je favoriete serie kijkt of roeien op de maat van je favoriete muziek mét beeld. Een digitaal scherm hoeft niet mega groot te zijn. Je kunt iedere sporter een unieke beleving bieden door het plaatsen van digitale schermen bij jouw fitnessapparaten. Connecten en klaar.  

Een beetje teveel van het goede? Installeer dan op de juiste plaatsen digitale schermen en pas je aanbod aan op de bezoekers die komen. Wij adviseren jou over de juiste plaatsen zodat jij de aandacht van de sporters trekt. Handig, want op een digitaal scherm kun jij ook prima adverteren voor andere sportactiviteiten of een strippenkaart voor een hele reeks koppen koffie aan de gezellige bar. Of verkoop advertentieruimte aan lokale ondernemers! 

In de kantine of de aula

We genieten met z’n allen van de successen van het Nederlands Elftal. Hoe leuk is dat als je dat met z’n allen kunt doen op een mooi groot scherm met fantastisch geluid in de kantine op het werk of de aula op school? Voor dit WK is het misschien iets te laat, maar ook voor andere sportevenementen of het vertonen van een mooie film aan leerlingen niet!
Groot voordeel voor jou is dat niet het hele bedrijf eerder naar huis gaat maar nog even door kan werken en dan in de kantine of aula de wedstrijd kan bekijken! 

Ben je benieuwd geworden? Neem dan contact met ons op. Bel met Arnout Koning +31 6 3956 4004 of Thijs Klaver +31 6 3745 1662. Mailen kan natuurlijk ook info@windsidedigital.nl.