Heb je ruimte over aan de gevel of het dak van je pand? Of heb je nog een mooie plek vrij in de etalage? Dat is heel mooi! Als je daar een digitaal scherm plaatst, werk je aan je zichtbaarheid. Geen voorbijganger kan meer om je heen! Maar wist je dat je ook geld kunt verdienen aan Digital Signage? 

Gratis SignageScan Extended 

Net als jij zijn er nog veel meer ondernemers die werken aan de zichtbaarheid van hun bedrijf. Daar kun jij slim gebruik van maken door advertentieruimte op jouw digitale schermen aan te bieden! 

Boek de gratis Signage Scan Extended zodat je er achter komt wat het optimale verdienmodel voor jou is. Net als bij de <Signage Scan Light> bekijken wij aan de hand van jouw wensen welke digitale oplossing het beste bij jouw situatie past. Bij de Extended Scan ontvang je ook nog eens een uitgebreid assessment voor buitenreclame. 

Zo verrichten wij een voorbijgangersmeting voor de beoogde locatie en schermpositie. Met de uitkomst van deze meting geef je exploitanten inzicht in de waarde van het scherm voor buitenreclame. En kun je ondernemers benaderen om advertentieruimte bij je te kopen. Handig toch? 

Volledige ontzorging

Mooi hoe je én kunt werken aan de zichtbaarheid van je bedrijf én geld kunt  verdienen aan de schermen, toch? Heb je geen tijd of zin om andere ondernemers te benaderen voor het bieden van advertentieruimte? Geen enkel probleem. Wij hebben een groot netwerk in de buitenreclame en regelen het graag voor je.

Direct boeken

De scan, ter waarde van €950, is gratis als je besluit om met ons samen te gaan werken. Hier kun je de Windside Digital SignageScan Extended boeken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!