Zo werkt Digital Signage software voor jou 

Wist je dat je Digital Signage ook kunt inzetten om medewerkers te informeren over de succesvol afgeronde projecten of de gezellige personeelsactiviteiten die op stapel staan? Heel makkelijk als je meerdere vestigingen hebt en je toch het teamgevoel wilt behouden. 

Het contentmanagementsysteem (CMS) 

Met het CMS beheer je de content op de schermen binnen je bedrijf.. Door koppelingen te creëren tussen je intranet, je website en het  Digital Signage softwarepakket kun je informatie of fotos van je bedrijf via de cloud naar de mediaplayer sturen. De player zorgt er voor dat deze informatie zichtbaar is op de beeldschermen op alle locaties. Super handig & efficiënt!  

Een kind kan de was doen

Creëer betrokkenheid bij je medewerkers door ze realtime te informeren via digitale schermen. Zo worden alle collega’s op hetzelfde moment geïnformeerd én is de informatie altijd actueel. Win-win dus. Door de hoge gebruiksvriendelijkheid pas je in een handomdraai je teksten of foto’s aan. Nog zo’n fijn pluspunt van deze oplossing.  

Is er even iets minder te delen? Dan kun je natuurlijk ook altijd het weer & verkeer of actualiteiten tonen. Informatief en handig.   

Wij begeleiden je van orientatie tot service 

Natuurlijk, de software is heel gemakkelijk in gebruik, maar je moet het wel allemaal even weten. En daar zijn wij voor. Samen bespreken wij jouw wensen en informeren je direct over de mogelijkheden van Digital Signage, welke schermen het meest geschikt zijn en hoe snel we de oplossing kunnen implementeren binnen jouw bedrijf. Heb je daarna nog vragen? Bel ons even, dan lossen wij het direct voor je op.