Digital Signage & AV: dit kan jij ermee!

Miro, het visuele platform dat samenwerken op afstand faciliteert, vroeg Windside Digital mee te denken over een oplossing. Hierover gaan we in gesprek met Wilco Poppelier, Global Lead Workplace Strategy en Projects bij Miro. 

De energieke Wilco gaat meteen van start. “Met onze workplace strategy staan wij continue in contact met onze gebruikers en passen wij op basis van deze feedback onze werkomgeving aan: Setting people up for success! Daarbij is flexibiliteit in de basis een must! Wij werken dan ook het meest samen met partners die dezelfde visie hebben. 

Samenwerken, partnership en consultancy 

Het contact met Windside Digital is via collega José ontstaan. “Al snel zat ik met Arnout om de tafel. Een leuk gesprek waarin ik uitgelegd heb wat wij aan het doen zijn. En dat wij op zoek zijn naar partnership en samenwerking. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat als je samenwerkt, je betere oplossingen kunt bedenken”.  

Daarvoor ben je bij Windside Digital aan het goede adres. De ondernemers Arnout en Thijs zijn consultants in hart en nieren en gaan voor een lange termijn samenwerking. Wilco vertelt: “Wij willen in onze entree een experience, een belevenis creëren én gezamenlijk betere oplossingen produceren. Daarvoor hebben wij met verschillende aanbieders om de tafel gezeten. We zochten flexibiliteit en een goede kwaliteit en daar blinkt Windside echt in uit. Windside kwam met het idee om een mega digitaal scherm te plaatsen in de entree. Hierop laten medewerkers en bezoekers bedrijf gerelateerde content zien, maar ook hoe onze werkomgang tot stand komt. Daarnaast kunnen we er ook onze laptop op aansluiten en bezoekers laten zien wat Miro voor ze kan betekenen”. 

“We zochten flexibiliteit en een goede kwaliteit en daar blinkt Windside Digital echt in uit.” 

Meer dan een gave videowall 

“Windside heeft niet alleen de schermen geleverd maar heeft proactief meegedacht in het reduceren van onze bedrijfskosten en het kunnen meebewegen in onze strakke tijdslijn. Wij zijn erg goed geholpen”. Wilco vervolgt: “Vooral het pragmatisch meedenken heb ik erg gewaardeerd. Wij zijn gevestigd in een gebouw met een rijke historie. Het is de kunst om dan toch de juiste digital middelen naar binnen te brengen. Arnout en Thijs zijn onze sparringpartners in deze. Wij hebben een uitdaging en zij denken met ons mee, top!”. 

Voordat Wilco weer verder gaat met zijn werkdag, stellen wij hem nog een laatste vraag over zijn keuze voor Windside Digital. 

“Als je op zoek bent naar een oplossing, dan moet je samenwerken. Dan kom je ook tot andere ideeën en oplossingen omdat een ander je buiten je eigen comfortzone brengt. Windside heeft verfrissende ideeën, komt met andere oplossingen. Maar belangrijker: zij luisteren écht naar de klant waardoor wij met de oplossing die zij geleverd hebben, geholpen zijn en zij ons hebben geholpen om de experience naar het volgende level te brengen.