Digital Signage & AV: dit kan jij ermee!

In steeds meer winkels, kantoren en musea zie je digitale schermen hangen. Om bezoekers te informeren over wachttijden, advertenties te tonen, actueel nieuws te delen óf als communicatiemiddel in meetingrooms (evt. in combinatie met videoconferencing oplossingen). Wij helpen graag met een SignageScan om te adviseren hoe jouw bedrijf deze technologieën  het beste kan inzetten. Want één ding is duidelijk; het aanbod is gigantisch, maar hoe kom je tot de juiste keuze voor jouw situatie?

Krijg direct een advies op maat

Wij komen bij je langs en luisteren naar jouw wensen en beantwoorden al je vragen. Samen bekijken wij welke digitale of AV oplossing het meest geschikt is voor het doel dat jij voor ogen hebt. Wij kijken naar de functionaliteiten en de technologie die nodig is en stellen een maatwerkadvies voor je op. Je ontvangt een overzichtelijk rapport over de mogelijkheden en een indicatie van de kosten & opbrengsten. Digital Signage & AV gaat nu echt bijdragen aan je business!

De Light scan

Bij een maatwerkadvies hoeft het niet te blijven. Gaan we met elkaar samenwerken? Dan is de scan helemaal gratis.

Gaan we er samen voor? Dan ontvang je van ons natuurlijk ook support. Na de implementatie van jouw digitale oplossing vertellen wij je hoe je hier het slimst en meest efficiënt gebruik van kan maken.. Komen jij en je medewerkers er even niet uit? Geen probleem, ook dan zijn wij er voor je.

Direct boeken 

Hebben wij je overtuigd? Boek dan hier je Windside Digital SignageScan.