Klein maar fijn; een project voor Westfield-Unibail-Rodamco in Stadshart Amstelveen. Een kosteneffectieve combinatie van een op maat gemaakte omkasting met kleur naar keuze van de klant, een goed scherm en achterliggend Content Management System.

Begin 2022 hebben wij voor Westfield-Unibail-Rodamco in Stadshart Amstelveen een nieuw scherm en player geplaatst in het meubel achter de centrale receptie. Daarnaast hebben wij ook de zwarte afdekplaat vervangen voor een nieuwe exemplaar.

Het is belangrijk op deze publieke plekken robuuste kasten op te hangen, die er nog wel slank en afgewerkt uitzien; een gegeven wat niet standaard is in de markt van narrowcasting. Daarbij kom een op afstand benaderbaar CMS, waardoor de klant niet meer ter plaatse SD-kaartjes hoeft wisselen om de content de wijzigen, maar dit gemakkelijk van achter haar bureau kan doen.

Zo blijkt dat, ook voor kleinere hoeveelheden, het prima uit kan iets op maat te laten uitwerken en installeren.

Een paar mooie digitale oplossingen op een premium plek.

KlantUnibail-Rodamco-Westfieldwww.urw.comLeverancierWindside DigitalRol WindsideOntwikkeling, inkoop, installatie en serviceLocatieStadshart Winkelcentrum, Amstelveenwww.stadshartamstelveen.nlJaar2021 & 2022

Windside Digital StadshartAmstelveen schermen
Stadshart Amstlvn digitale led uitingen door Windside Digital
Stadshart Amstelveen digitale led uitingen door Windside Digital

Privacy Preference Center