De ultieme interactie met publiek op straat; de Pulse Smarthub was een initiatief van Wildstone, nu afgesplitst en een zelfstandige entiteit als Urban Innovation Company Ltd. De opdracht was het naar functie en vastgestelde esthetiek ontwerpen van een Smart City object wat zowel advertentieruimte op media schermen bevatte, als ook interactiviteit in de vorm van een touchscreen met interactieve functies als wayfinding, gratis bellen, alarmservices oproepen en interessante informatie over de omgeving weergeven. Daarbij werd ook een defibrillator ingebouwd, die in geval van calamiteiten uit het object kan worden gepakt.

Het organische ontwerp – vervaardigd uit polyester en glasvezel – en de vele functionaliteiten die erin samenkomen, maken dit een complex product, waarvan er momenteel 27 in Belfast staan.

KlantUrban Innovation Companyurbaninnovationcompany.co.ukLeverancierImecon s.r.l.http://www.imecon.itRol Windside Koning in rol van leverancier verantwoordelijk voor engineering, productie en installatie. LocatieBelfast UKpulsesmarthub.co.ukJaar2019

Windside Digital Pulse Smarthub Belfast Urban Innovation Company
Windside Digital Pulse Smarthub Belfast

Privacy Preference Center