Vorige week waren wij bij de grootste AV-beurs ter wereld, de Integrated Systems Europa (ISE). Op deze vakbeurs in Barcelona hebben wij veel inspiratie opgedaan en met leveranciers gesproken over de laatste ontwikkelingen in Digital Signage, AV en aanverwante toepassingen. 

Wij nemen je graag mee in deze spectaculaire ontwikkelingen. Zoals de nieuwste  LCD schermen die in allerlei vormen leverbaar zijn. Van vierkant, langgerekt rechthoekig tot zelfs ronde schermen.
Een andere gave ontwikkeling is Digital Signage als decoratie. Het digitale scherm is zo doorontwikkeld dat je er met bijvoorbeeld een kunst-abonnement of downloads van het Rijksmuseum je eigen Vermeer aan de muur hebt. Je ziet echt het verschil niet meer! 

Duurzaamheid

De gigant Samsung pakte uit en deelde de plannen voor de toekomst. Ook grote partijen als deze zijn steeds meer gefocust op duurzaamheid en CO2 neutraal ondernemen. De plannen van Windside Digital voor een nieuwe abonnementsvorm en de circulariteit van digitale schermen sluiten daar goed bij aan. 

Plan een vrijblijvende afspraak in

Wij vertellen je graag meer over de nieuwste ontwikkelingen in audiovisuele oplossingen en hoe Digital Signage voor jouw bedrijf gaat werken. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.