Windside Digital: jouw specialist in visuele communicatie

Bij Windside Digital geloven we dat technologie niet alleen slim, maar ook leuk moet zijn. Of je nou de presentatie van je bedrijf naar een volgend niveau wilt brengen of indruk wilt maken op je medewerkers en klanten met de nieuwste AV-technologie, wij brengen jouw idee in de praktijk. En één ding weten we zeker: als wij mogen werken aan je zichtbaarheid ga jij daar de resultaten van zien.

Klaar om met ons de digitale wind te vangen? Verken onze website, ontdek onze oplossingen en laat ons jouw AV-, Digital Signage of DOOH uitdaging oplossen!

AV Oplossingen

Optimaal verbonden met je publiek

Natuurlijk gaat het om wat je zegt, maar jouw boodschap landt pas als deze goed overkomt. En precies daarbij helpen we je. Van mkb tot corporates, we bieden een verscheidenheid aan audiovisuele (AV) oplossingen aan. Bekijk hoe we met state-of-the-artoplossingen bedrijven, onderwijs- en overheidsinstellingen en de thuiswerkers kunnen ondersteunen.

Wij zijn sterk in op maat gemaakte AV-oplossingen, die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Met onze innovatieve videoconference-, geluid- en beeldoplossingen helpen we je bij het verbeteren van de samenwerking en communicatie met je medewerkers en klanten.

Verken de verschillende AV-oplossingen en hoe ze kunnen bijdragen aan een betere samenwerking, presentatie of entertainment. Wij informeren je over de mogelijkheden van AV-technologie en hoe die kan worden geïntegreerd in verschillende omgevingen, zoals Office365 en Google Suite.

Direct naar onze AV-oplossingen

Digital Signage & Narrowcasting

Breng je doelgroep in beweging

In deze snel veranderende digitale tijd hebben veel bedrijven de kracht van visuele communicatie ontdekt. Wij begrijpen de essentie van deze effectieve vorm van het delen van informatie.

Digital Signage en Narrowcasting vormen de kern van veel moderne communicatiestrategieën. Met Digital Signage kan visuele content en informatie via digitale displays dynamisch worden weergegeven. Narrowcasting is dé manier om specifieke doelgroepen gericht te bereiken op specifieke locaties, denk aan bedrijfspanden, kantoorafdelingen of bijvoorbeeld bij kassa’s. Deze krachtige tools hebben een aanzienlijke impact in sectoren zoals retail, kantooromgevingen, commerciële ruimtes en meer.

We realiseren een naadloze integratie van Digital Signage en Narrowcasting, die aansluit bij de behoeften van jouw organisatie. Wij staan klaar om je te begeleiden bij het ontwerpen, implementeren én beheren van op maat gemaakte oplossingen die de interactie verbeteren, informatie effectief overbrengen en de algehele ervaring van je doelgroep opkrikken.

Ontdek de mogelijkheden van Digital Signage en Narrowcasting en leer hoe wij je communicatiestrategie kunnen transformeren. Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor marketing, interne communicatie of klantbetrokkenheid, wij helpen bij het tot leven brengen van jouw idee.

Direct naar onze Digital Signage & Narrowcasting

Digital out of Home

Niemand kan nog om je heen

Maak gebruik van de kracht van Digital Out of Home (DOOH) oplossingen om jouw locatie op te laten vallen! Of het nu gaat om ledschermen die de skyline verlichten of om subtiel geïntegreerde displays die de sfeer in winkelcentra versterken: wij kennen de markt en weten hoe waarde toe te voegen aan jouw locatie.

Wij geloven dat jouw locatie meer is dan alleen een fysieke ruimte; het is een podium voor creativiteit, communicatie en beleving. Onze DOOH-oplossingen brengen jouw boodschap of die van je adverteerder tot leven met heldere, dynamische schermen die de aandacht trekken en blijven boeien.

Of je nu je pand wilt laten spreken met mooie beelden, passanten wilt trekken met interactieve displays of de sfeer in een winkelcentrum wilt verbeteren met iconische schermen – wij hebben de expertise om jouw visie te realiseren.

“We add value to your venue” is niet zomaar een punchline; het is onze belofte. Ontdek hoe onze DOOH-oplossingen een meerwaarde kunnen zijn voor jouw locatie en laat een blijvende indruk achter. Laten we samen de digitale horizon verkennen!

Direct naar DOOH

Windside Works

Partners